הפירות של הונג קונג אכזבו אותנו לעומת אלו שאכלנו בטייפה. אבל יצא לנו שם לטעום שני דברים חדשים-
ליצ'י שעיר במצבו המקורי, לפני שהקליפה התייבשה כמו שהוא מופיע אצלנו, ומנגוסטין שנראה מבחוץ כמו חציל, בפנים כמו שום, ובטעם כמו משהו שלא דומה לשום דבר אחר.
אומג מנגוסטין זה הדבר הכי טעים בעולםםםםםם
השבמחקבעיני זה מזכיר קצת ערבוב בין אשכולית אדומה לפסיפלורה
גן עדן
הליצ'י הזה נקרא למעשה רמבוטן,הפירות האהובים עלינו בתאילנד.
השבמחקתודה על הבלוגים המדהימים האלו! הלכו לי כבר כמה ימי עבודה,לא נורא היה שווה