זה עשוי משומשום שחור, או מקצח? יש מישהו שמוכר טחינות כאלה בירושלים בעיר העתיקה (הן נטחנות במקום)
משומשום שחור כנראה, אבל בטח היו שם עוד דברים בפנים כדי לעבות את זה. זה ממש לא כמו המרקם הסמיך והגרגירי של הטחינה שאנחנו מכירים, אבל הטעם דומה.ואין לך מושג כמה חשבתי עליך כשראיתי את המנה הזו :)
זה עשוי משומשום שחור, או מקצח? יש מישהו שמוכר טחינות כאלה בירושלים בעיר העתיקה (הן נטחנות במקום)
השבמחקמשומשום שחור כנראה, אבל בטח היו שם עוד דברים בפנים כדי לעבות את זה. זה ממש לא כמו המרקם הסמיך והגרגירי של הטחינה שאנחנו מכירים, אבל הטעם דומה.
השבמחקואין לך מושג כמה חשבתי עליך כשראיתי את המנה הזו :)