זה הקינוח הכי טעים שאכלנו פה, וכנראה גם הכי פופולרי בקרב המקומיים.
גוש קרח מגולח במכונה מיוחדת לשערות דקיקות כמו שערות חלבה. על הכבודה הזו מונחות תוספות מגוונות - פירות, גלידה, לפתנים, שעועית מתוקה, פודינג או כל שילוב בניהם. המנגו הכי פופולרי וכנראה גם הכי טעים. (בהערת שוליים אני חייב לציין שהוא טעים פי כמה מהמנגו שאנחנו מכירים בארץ).
שערות הקרח קשיחות אבל נמסות מיד בפה. לפעמים הן לבנות ויש להן טעם חלבי עדין, ולפעמים עשויות משרבט פירות או תה ירוק ואז הן משלימות את טעם התוספת. במדינה חמה וטרופית זה אחד הדברים המנחמים והכייפים ביותר אחרי טיול רגלי ארוך, וכמו שאתם רואים אנחנו ממש סובלים פה.
אני כל כך הולך להתגעגע לזה!
נראה משובח! זה מתחרה ביוגורטריות של הארץ?
השבמחקפחחחחחח! כל כך הרבה יותר טעים!
השבמחקהזקן שמגלף את הקרח, זה עם הפלסטר המוגלתי באצבע, זה מה שנותן את הטעם הנהדר.
השבמחקנסה אתה לגלח גושי קרח כל היום. כוויות קור ופיסות עור קטנות שמתעופפות בחדר זה חלק מהמקצוע
השבמחקקשה לי לדמיין את זה כקרח, כשזה נראה ל כך כמו גלידה.
השבמחק