4/20/2012

שערות קרח

זה הקינוח הכי טעים שאכלנו פה, וכנראה גם הכי פופולרי בקרב המקומיים.
גוש קרח מגולח במכונה מיוחדת לשערות דקיקות כמו שערות חלבה. על הכבודה הזו מונחות תוספות מגוונות - פירות, גלידה, לפתנים, שעועית מתוקה, פודינג או כל שילוב בניהם. המנגו הכי פופולרי וכנראה גם הכי טעים. (בהערת שוליים אני חייב לציין שהוא טעים פי כמה מהמנגו שאנחנו מכירים בארץ).
שערות הקרח קשיחות אבל נמסות מיד בפה. לפעמים הן לבנות ויש להן טעם חלבי עדין, ולפעמים עשויות משרבט פירות או תה ירוק ואז הן משלימות את טעם התוספת. במדינה חמה וטרופית זה אחד הדברים המנחמים והכייפים ביותר אחרי טיול רגלי ארוך, וכמו שאתם רואים אנחנו ממש סובלים פה.
אני כל כך הולך להתגעגע לזה!





5 תגובות:

  1. נראה משובח! זה מתחרה ביוגורטריות של הארץ?

    השבמחק
  2. פחחחחחח! כל כך הרבה יותר טעים!

    השבמחק
  3. הזקן שמגלף את הקרח, זה עם הפלסטר המוגלתי באצבע, זה מה שנותן את הטעם הנהדר.

    השבמחק
  4. נסה אתה לגלח גושי קרח כל היום. כוויות קור ופיסות עור קטנות שמתעופפות בחדר זה חלק מהמקצוע

    השבמחק
  5. קשה לי לדמיין את זה כקרח, כשזה נראה ל כך כמו גלידה.

    השבמחק