4/29/2012

על הפלאנצ'ה (טייפה)

אחת הארוחות הטובות היתה במסעדה מקרית שמיקי איתר כך סתם ברחוב. בלי להבין מה בדיוק קורה שם, נכנסו, התיישבנו וצפינו בהצגה. 
השולחן הוא גם פלטת הבישול וכל דבר שבוחרים מוקפץ עליו מול העיניים, עם שני שפכטלים, במיומנות של אנשי קרקס ותזמון מושלם. את כל מה שהיה מוכן הניחו על נייר כסף שחיכה בקצה שקרוב לכל סועד. 
עוד לפני שלקחו מאיתנו את ההזמנה פינקו אותנו בכרוב ונבטים. הם היו מפוצצים בשום (מוטיב חוזר שימשיך בכל המנות) והיו מעולים. מכאן הכל רק הלך והתעלה על כל מה שקדם לו. 

זכורים במיוחד לטובה שתי מנות נפרדות של פטריות עם שום, יין אורז ובצל ירוק שהיו מלאות בטעם ומרגשות ממש, וסטייק סלמון נפלא. כל זה בליווי של קערת אורז קטנה היה בדיוק מה שחיפשנו ביום שבו הלכנו לגמרי לאיבוד בשכונה חדשה. 
למה הג'אנק פוד אצלנו לא טעים כל כך?







2 comments:

  1. נראה מעולה! וזה כיף שזה צמחוני..

    השבמחק
    תשובות
    1. כאילו חצי צמחוני, כי אני יודעת שהדג לא.. אבל אתם מעודדים אותי לקראת נסיעתי הקרבה ובאה.

      מחק