4/13/2012

תשכחו ממה שידעתם על לחם שחור (טייפה)

נתקלנו בו באחת המאפיות וקנינו בלי לחשוב פעמים. חשבנו בהתחלה שהוא נשרף או משהו כזה, אבל גם בפנים הוא היה שחור באותה מידה. חמאתי, רך טרי ומדהים. הלחם הזה הגדיר מחדש את המושג טעים.






8 תגובות:

  1. גיליתם ממה הוא עשוי? אורז שחור? דיו?

    השבמחק
  2. וואו, מגניב. באמת, ממה הוא עשוי?

    השבמחק
  3. מחומר מגניב שמפיקים משריפת צמח במבוק. מסתבר שהוא די פופולרי בסין ובתעשיית הלחמים.
    חפשו עליו בגוגל - bamboo carbon bread

    השבמחק
  4. בעיקר מגדיר מחדש את המושג "לחם שחור".

    השבמחק
  5. יפיפה. הייתי נותנת הרבה כדי לטעום את זה

    השבמחק
  6. איך תגדירו את טעמו?מירי

    השבמחק